Wie zijn wij | Angelique Beauty & Wellness

Wie zijn wij

 

Angélique Terenstra

Je goed voelen en er goed uitzien zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. En daar begint mijn passie voor dit vak. Iedere dag ben ik aanwezig in de Beauty Store om onze klanten een heerlijk wellness gevoel te geven d.m.v. huid verbeterende behandelingen. Ieder jaar volgen we een masterclass of gaan we naar een opleiding/cursus om steeds goed op de hoogte te blijven van alles wat er speelt in onze branche. Specialisaties zoals permanente make-up, acne, huidverbetering en visagie zijn daar onderdelen van. Het vak schoonheidsspecialiste is voortdurend in beweging. Wij gaan ook graag naar bijeenkomsten en lezingen speciaal voor de schoonheid branche. Dat maakt ons vak zo geweldig en hoop ik dit nog vele jaren te kunnen doen samen met mijn collega's.

Met lieve groet, Angélique

Brenda Dijkstra

Ik ben Brenda Dijkstra en alweer 10 jaar werkzaam bij Angélique in de Beauty Store. Wij vormen samen een specialistisch team en hebben voor iedereen een behandeling op maat klaar. Als onze klant met een heerlijk tevreden en luxe gevoel onze salon verlaat ben ik super blij. Onze vaste klanten komen al jaren met veel plezier bij mij in de behandelruimte en bent u een nieuwe klant dan zie ik er naar uit om u een geweldige wellness/ huidverzorgings behandeling te kunnen geven.

Met een lieve groet van Brenda.


Sanne Bakker

Ik ben stagiaire bij Angelique Beauty Wellness. In Leeuwarden volg ik de opleiding Uiterlijke Verzorging niveau 4. Daar zit ook het vak management bij en daarom is het super leuk om samen met Angélique en Brenda de Beauty Store te mogen managen. Een vakbekwame gastvrouw en specialiste zijn is voor mij dit jaar de uitdaging. In deze mooie ambiance gaat dat mij zeker lukken en hoop ik u te mogen verwelkomen in de Beauty Store. 

Tot gauw bij ons in de salon met een lieve groet van Sanne.prev next