Specialisaties | Angelique Beauty & Wellness

Specialisaties

Permanente Make-up

Elke moderne vrouw wil er graag op elk moment van de dag perfect verzorgd uit zien. Gewone make-up kan aan deze eis niet tegemoet komen. Permanente make-up van Nouveau Contour wel! Bij permanente make-up worden eyeliners, lipliners of wenkbrauwen permanent aangebracht. Tijdens sporten, wanneer u op vakantie uit zee of zwembad komt, als u 's morgens uit bed stapt, of u loopt door weer en wind. Uw permanente make-up blijft altijd op z'n plaats. De tatoeage wordt gezet door een gediplomeerd specialiste en de behandeling duurt 1 1/2 uur.

Dag en nacht een verzorgde uitstraling!
Permanente make-up is ideaal voor mensen die:


• Geen of nauwelijks wenkbrauwen hebben
• Moeite hebben of geen tijd hebben om zich op te maken
• Vollere wimpers willen
• Geen haren meer hebben door ziekte of andere oorzaak
• Geen strakke liplijn meer hebben en/of vollere lippen willen
• Contactlenzen of een bril dragen

Prijzen P.M.U. :

Eyeliner onder of boven €130,00

Eyeliner onder/boven €225,00

Wenkbrauwen €250,00

Lipliner €250,00


Omdat P.M.U. niet bij iedereen toegepast kan worden willen we eerst altijd een intake gesprek voeren en kijken we samen wat mogelijk is.
Bent u geïnteresseerd? Boek dan eerst een intake en onder het genot van een kopje koffie/thee bespreken we wat mogelijk is.


Veel gestelde vragen

Doet het pijn?

Nee. Permanente make-up is niet geheel gevoelloos, maar wordt over het algemeen niet als pijn ervaren. Dankzij de nieuwste computer gestuurde apparatuur waar uw specialiste mee werkt (eventueel in combinatie met verdovingscrème) kunnen de onaangename prikkels tot een minimum beperkt worden.

Voor wie is permanente make-up?

Voor bijna iedereen. Voor vrouwen en mannen; voor vrouwen die er altijd verzorgd uit willen zien, voor degenen die een correctie nodig hebben, voor mensen met een allergie bij gewone make-up, voor sportieve mensen, kortom, permanente make-up is geaccepteerd door elke bevolkingsgroep.

Hoelang blijft permanente make-up zitten?

Over het algemeen blijft permanente make-up altijd aanwezig. De intensiteit van uw permanente make-up zal in de loop der tijd wel vervagen. Dit is echter volkomen afhankelijk van persoon tot persoon. Dit heeft ondermeer te maken met de natuurlijke celvernieuwing, het afweersysteem en invloed van UV-licht. Uw specialiste kan u hierover uitleg geven.

Als ik het niet mooi vind, wat dan?
Voordat gepigmenteerd wordt, wordt eerst voorgetekend. Dan zoekt u samen met uw specialiste de juiste kleur uit. Pas als alles naar uw volledige wens is, wordt begonnen met pigmenteren.

Moet ik zelf de kleur uitzoeken?
Nee. Uw specialiste heeft de keuze uit meer  kleuren voor alle soorten huidtypen. Omdat uw specialiste een speciale opleiding heeft gevolgd over kleurenleer, kan zij u deskundig adviseren welke kleur het beste bij u past.

Kan ik nog gewone make-up aanbrengen?
Absoluut. Permanente make-up is niet bedoeld als avond make-up, het dient met name om de natuurlijke gezichtsvormen te accentueren. U kunt dus altijd nog extra make-up aanbrengen voor een avondje uit.

Kan ik direct binnenlopen voor een behandeling?
Alvorens uw specialiste met een permanente make-up behandeling begint vindt er altijd eerst een voorgesprek met u plaats. Tijdens dit gesprek bespreekt u samen met uw specialiste uw wensen en hoe permanente make-up hierin kan voorzien. U kunt zelf aangeven wat uw wensen zijn omtrent permanente make-up contouren. Uiteraard wordt door uw specialiste een verantwoord advies gegeven hoe het beste en mooiste resultaat met permanente make-up kan worden verkregen.

Hoe lang duurt een behandeling? 
Over het algemeen duurt een behandeling inclusief voorgesprek, voortekenen, kleurkeuze, pigmentatie en afhandeling ongeveer 1 tot 1½ uur.

Is er speciale nazorg na de behandeling?
In principe hoeft de huid na het aanbrengen van permanente make-up geen speciale behandelingen te ondergaan. Teneinde ervoor te zorgen dat uw permanente make-up optimaal zal zijn heeft uw specialiste een overzicht voor u samengesteld met de richtlijnen voor de nazorg. Uw specialiste neemt voorafgaand aan de behandeling alle richtlijnen voor nazorg met u door en geeft u uitleg hierover.

Is het eindresultaat meteen zichtbaar?
Nee. De eerste week zal de pigmentatie aanmerkelijk donkerder zijn dan het eindresultaat. Door de natuurlijke celvernieuwing zal na een periode van circa 3 tot 5 weken het eindresultaat van de pigmentatie pas zichtbaar zijn. De kleur neemt circa 40% in intensiteit af binnen een week.

Is permanente make-up veilig?
Ja! Wij werken uitsluitend volgens de strenge eisen van het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid welke door de GGD wordt gecontroleerd in opdracht van het Ministerie van Volksgezondheid. Bovendien wordt bij elke behandeling gewerkt met een nieuwe steriele naald, welke na de behandeling wordt vernietigd.

Voor het bedrag dat ik uitgeef aan permanente make-up kan ik heel wat potloodjes kopen!
Inderdaad. Maar staat er dan ook elke ochtend een visagist klaar die, voordat u zelf in de spiegel kijkt, uw wenkbrauwen stileert, uw eyeliner haarscherp aanbrengt of uw lippen corrigeert? Gaat deze visagist ook mee op vakantie om u snel bij te werken als u uit de zee of het zwembad stapt? U begrijpt het al, het gaat niet alleen om het lijntje of contour, het gaat om het totale gemak dat u jarenlang elke dag opnieuw ervaart.

Is permanente make-up hetzelfde als tatoeëren?
Het principe lijkt op elkaar. Bij beiden wordt door middel van een naald pigment in de huid gebracht en dat is dan ook meteen de enige overeenkomst. Echter, de apparatuur als ook de samenstelling van de pigmenten en de technieken zijn totaal verschillend.

Kan met permanente make-up een 'tijdelijke' tattoo gezet worden?
Tijdelijke tatoeages bestaan niet. Permanente make-up pigmenten vervagen onder andere doordat deze minder diep in de huid gezet worden. Als ze vervaagd zijn vallen ze niet meer op tussen wimperhaartjes of langs de liprand. Echter totaal verdwijnen gebeurt niet. Bij een zogenaamde 'tijdelijke' tattoo vervaagt het pigment ook, maar verdwijnt niet in het geheel, dus blijft een wazige vlek over.

Microdermabrasie

Diamant Microdermabrasie geeft u onmiddellijk een zachte, gladde en frisse huid.
Diamant Microdermabrasie is een geheel nieuwe manier van peelen door diamanten opzetstukjes die zacht uw huid polijsten. De bovenste fijne huidlaag verwijderd, waardoor er een nieuwe gladde gezonde huid tevoorschijn komt.

Collageenaanmaak
Door het afslijpen van de bovenste (dode) huidlaag en de druk zuig massage van het microdermabrasie apparaat ontstaat een natuurlijk proces van huidverbetering waarbij tevens collageenaanmaak door de cellen wordt gestimuleerd.
Uw huid blijft intact en de behandeling is geheel pijnloos.

Werkwijze

Vooraf aan de microdermabrasie behandeling wordt uw huid intensief gereinigd. De microdermabrasie volgt en uw behandeling kan worden uitgebreid met het insluizen van actieve verjongende werkstoffen door ultrageluid en liftende modelage maskers. Werkstoffen zoals hyaluron, collageen, kaviaar en champagne worden ingezet naar behoefte van de huid. Uw huid wordt gestimuleerd zich te vernieuwen.

Resultaten diamant microdermabrasie:

  • Verfijnt de huidstructuur
  • Gladde zachte huid
  • Vermindert pigmentvlekjes
  • Egaliseert de huidskleur
  • Verzacht rimpeltjes en lijntjes
  • Verbetert de bloedcirculatie
  • Verfrist de huid

Acne Specialisatie

Dit is een huidprobleem voor jongeren maar kan ook op latere leeftijd weer voorkomen.

Vaak ontstaat het tussen het 13e en 15e levensjaar.Het komt vooral veel voor op gezicht, de rug en schouders.

Hormonale veranderingen in de pubertijd zorgen er voor dat er meer talg geproduceerd wordt die vervolgens niet verwerkt kan worden in de talgklier waardoor deze verstopt en een uitweg naar buiten zoekt. Daar ontstaat dan de mee-eter uit die vervolgens gaat ontsteken. Ook is acne vaak erfellijk bepaald.

Acne behandeling.

Als het gaat om Acne Vulgaris ( gewone acne) of om  acne (stress acne) kunnen wij dit met kuur behandelingen onder controle krijgen.Wij kijken samen met jou welke kuur het beste bij de huid past.

Dat kan zijn :

  • glycolpeelingkuur
  • I.P.L. (intense pulse light) kuur
  • Courtin kuur

Deze behandelingen zijn er vooral op gericht om de talgklierproductie te remmen en de huid te verdunnen.Ook de ontstekingsremmende werking van de producten zijn erg belangrijk en raden we ook aan voor thuis gebruik.

1 keer in de 2 weken gaan we met de kuur aan de gang en na ongeveer 6 behandelingen is de huid rustig en kunnen de peelingen als onderhoud  eens in de 6 weken worden gedaan.

Onze behandelingen worden vergoedt (of gedeeltelijk) door uw ziekenfonds.Vraag naar de voorwaarden bij de ziektekosten verzekeraar. 


Het ontstaan van acne:

Onder de huid bevinden zich talgkliertjes.Talg houdt de huid soepel en beschermt het tegen het binnendringen van bacteriën.Talgkliertjes voeren het talg naar de huidoppervlakte via de haarschacht. Als er teveel talg en huidschilfers worden aangemaakt zal er een propje ontstaan en in de vernauwde haarschacht blijven vastzitten. Deze propjes zijn het begin van acne en heten comedo's.

Een comedo groeit doordat er steeds meer huidschilfertjes en talg bijkomen, hierdoor raakt de haarschacht volledig geblokkeerd. Dit zijn de gesloten comedo's, de geelwitte bobbeltjes.

Al de haarschacht zich verwijdt is er sprake van een open comedo, zichtbaar als een zwart puntje. Deze wordt mee-eter genoemd. Deze zwarte kleur is geen vuil, maar wordt veroorzaakt door melanine, een pigmentstof die zich in de comedo bevindt!Zwarte mee-eters worden zelden of nooit puistjes. Uit de gesloten comedo's kunnen wel puistjes ontstaan.